Tejszínes csokitorta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 2 csomag csokoládés pudingpor
  • 6 dl tej
  • 20 dkg csoki
  • 2,5 dl tejszín
  • csokireszelék
  • 1 piskóta tortalap (természetesen a saját készítésű a legjobb)
  • tejszínhab

Elkészítés

    Elkészítés: A pudingot a tejjel és 6 evőkanál cukorral jó sűrűre főzöm. Még forrón beleteszem a feldarabolt csokit, és felolvasztom benne, majd az egészet teljesen lehűtöm. Ha kész, belekeverem a tejszínt, és habverővel keményre verem.

    A tortalapot lapjában kettévágom, a fele krémet beletöltöm, majd a másik felét a tetejére és az oldalára kenem. Csokireszelékkel és tejszínhabbal díszítem.

Megjegyzés

Nem szoktam drága csokit venni bele, tej tortabevonóval is nagyon finom.

Hegedűs Adrienn
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin