Előkészítés: A csirkemellfilét leöblítjük, és apró darabokra vágjuk. Megszórjuk sóval, borssal. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és négyfelé vágjuk.
Elkészítés: A rizst a csomagoláson szereplő utasítás szerint megfőzzük, lecsepegtetjük. Az olajat felforrósítjuk. Megpirítjuk benne a húst, a hagymát és a gombát. Ráöntünk 3 dl vizet, felforraljuk, és beledobjuk a húsleveskockát. Fedő alatt, közepes tűzön kb. 5 percig főzzük. Gyakran megkeverjük. Ráöntjük a tejszínt, belekeverjük az ételsűrítőt és felforraljuk. A vadrizzsel körítve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre