Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás alagút II.

MME MME
3/5
45 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tejfölt a majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát és a párizsit kis kockákra vágva beleforgatjuk. 1 dl vízben felfőzzük a húsleveskockát, feloldjuk benne a zselatint, és amikor kissé lehűlt, az előbbi masszával összekeverjük. Őzgerincformát folpackkal kibélelünk, és 3 szelet sonkát ráleterítünk. A tejfölös massza felét beleöntjük, majd hosszában ráfektetjük a virsliket. Óvatosan ráöntjük a maradék masszát, és betakarjuk 2 szelet sonkával. Hűtőben néhány óra alatt megdermesztjük, majd felszeletelve tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek