Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtkrémmel töltött szilvafalatkák

MME MME
5/5
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A szilvát megtisztítjuk, megmossuk, kimagozzuk és lecsepegtetjük. A fokhagymát megtisztítjuk, és nagyon apróra összevágjuk.

Elkészítés: A sajtkrémet simára keverjük egy csipet őrölt fehér borssal, és a fokhagymát is beledolgozzuk. A fél szilvákat megtöltjük sajtkrémmel, ráültetünk egy-egy fél diót. A megtöltött szilvákat tálra rendezzük, és kb. egy óra hosszára hűtőbe tesszük. Tálalásnál kis koktélos villákat szúrunk a szilvákba, és vendégváró falatkaként vagy előételként kínáljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 adag: 286 kcal

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek