Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

36 kilótól szabadult meg Ilona – elárulta, mi tartós fogyásának titka

default user icon
MME
Többévnyi sikertelenség és jojózás után végre elindult a tartós fogyás útján Ilona, akinek egy fontos változtatás hozta meg a várva várt eredményeket.

Egész életében küzdött a pluszkilókkal, végül egészségügyi okok miatt a diétákat életmódváltásra cserélte Ilona, aki eddig 36 kilótól szabadult meg.

 

 

Még nincs meg az álomsúly, de jó úton halad

Ilona kisgyermekkora óta súlyfelesleggel élt, és már kamaszkorában megismerte a divatdiéták elkerülhetetlen mellékhatását, a jojóeffektust. Az egészségtelen, cukorban és zsírban gazdag étrend megszakítása egy-egy megvonáson alapuló fogyókárával átmenetileg mindig segített, de amint visszatért az eredeti ételekhez, a leadott súlyt azonnal visszahízta.

A léböjt lett a megoldás

A káros életmód következményeképpen Ilona cukorbeteg lett, amit a gyógyszerszedés ellenére sem sikerült kezelni. Ám ez csak egy volt a sok kellemetlen, ijesztő és megmagyarázhatatlan tünet közül, amikre az orvosok nemigen tudtak megoldást. Végül külföldről érkezett a segítség, egy speciális böjt, a léböjt formájában. Az alma-, répa- és céklalé segített méregteleníteni a szervezetét, megszüntették a gyulladásokat, és beindult a fogyás is.

Ilona a kúrát orvosi felügyelettel végezte, és nagyon fontos, hogy anélkül senki se kezdjen bele!

Új, egészséges szokások

A léböjt mellett ma már rendszeresen mozog, minden nap gyalogol 4-5 km-t. Az egészségtelen fogásokat pedig teljes értékű növényi étrend váltotta fel.

Ha érdekel, mit gondol a szakértő a növényi alapú táplálkozásról, a borsonline cikkéből megtudhatod.

Ha pedig szeretnéd kipróbálni, milyen finomságok készíthetők növényi alapanyagokból, íme négy szuper recept.

MEDITERRÁN PADLIZSÁNKRÉM>>> 

 

FALAFEL MENTÁS-JOGHURTOS SALÁTÁVAL>>>

 

TÁPIÓKAPUDING ERDEI GYÜMÖLCSÖKKEL>>> 

 

MÁLNAHABOS VEGÁN PALACSINTA>>> 

 

Borítókép: Fanny magazin 

Ezek is érdekelhetnek

Friss