Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egy recepttel 1000 ajándék!

Alig férünk a bőrünkbe, annyira örülünk annak, hogy végre valahára kitavaszodott! Lelkesek vagyunk, tobzódunk az ötletekben. Számos újdonsággal készülünk nektek idén, ígérjük, hogy időről időre újdonságokkal találkozhattok majd itt a Mindmegettén.

Kezdésként máris nagyot dobunk, ugyanis egymillió forint összdíjazással keressük az ország legjobb receptjeit. Nevezd kedvenc fotós receptjeidet egész áprilisban, és söpörd be a garantált ajándékokat! Sőt, akár tiéd lehet a zsűri által kiosztott Philips-nyeremények egyike vagy a családi wellness pihenés is. Ne maradj le te sem!

Ugyan már elmúlt húsvét, de ha idén valami különleges ételt tettél az ünnepi asztalra, akkor oszd meg velünk. Jöhet minden meglepő, egyedi, kreatív recept, de a biztos családi recepteket is szeretettel fogadjuk.

Az én édes titkom kategóriába nevezd annak az édességnek receptjét, ami a családod, baráti társaságod kedvence, amit csak te tudsz elkészíteni, aminek a receptjére minden ismerősöd vágyik!

Az elronthatatlan sós finomságoknál olyan ételeket várunk (legyen az sült, egytálétel vagy sós sütemény, mindegy, hogy milyen fogás, a lényeg, hogy sós legyen), amit csukott szemmel, félkézzel is elkészíthetők, ami kevés előkészületet igényelnek, mégis megállják a helyüket akár egy vasárnapi ebéden is.

Mindhárom kategóriában értékes Philips konyhai eszközök találnak gazdára a zsűri értékelése alapján, az első 1000 darab, a mindemegette.hu-ra felkerülő recept beküldője pedig automatikusan Fanny Konyha e-magazint kap ajándékba. Ha nagyon szorgos vagy, és legalább 10 recepted kerül fel az oldalra a verseny folyamán, akkor automatikusan jogosulttá válsz a Kossuth Kiadó kínálatában megjelent könyvek közül az alábbiak egyikére: Gundel Szakácskönyv, Nagyi ünnepi ételei, Szakácskönyv a magyar szürkéhez, Déligyümölcsök a konyhában, Éltető levek, 200 ötlet, tipp, recept.

És ez még mindig nem minden: a Facebook-közösségünk által legjobbnak, legínycsiklandozóbbnak választott saját készítésű ételfotó készítője az egész családját elviheti egy all inclusive hosszú hétvégére a hévízi négycsillagos Danubius Health Spa Resort Aqua szállodába.

Engedd el a fantáziádat, lazíts, és süss-főzz örömmel, május 1-jén éjfélig várjuk a recepjeidet!

Ezek is érdekelhetnek