Rántott palacsinta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • A tésztához:
  • 20 dkg liszt
  • 1-2 tojás
  • bors
  • tej
  • víz
  • A tökltelékhez:
  • 15 dkg kenőmájas
  • 4 db kemény tojás
  • petrezselyemzöld
  • sajt
  • reszelt hagyma
  • ízlés szerint só
  • bors
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • A sütéshez:
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A tésztához valókból enyhén sűrű palacsinta tésztát készítünk, a hagyományos módon kisütjük.

    A töltelékhez való tojásokat megfőzzük, majd pici darabokra vágva hozzákeverjük a fűszerekkel, sajttal, hagymával dúsított májashoz. Ezt szépen betöltjük a palacsintába /töltött káposzta szerűen/. Végül bepanírozzuk, és gyorsan aranyszínűre sütjük.

Megjegyzés

Kurmplipürével, paradicsomszósszal, sóskamártással szoktam tálalni. Nálunk nagy kedvenc, igaz, kicsit macerás.

Váczi Anita
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin