A palacsintatésztához tálba szitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a tejet, a tojásokat, és simára keverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ha túl sűrű lenne, szódavízzel vagy vízzel kicsit lazíthatunk rajta. Enyhén sűrű tésztát kell kapnunk.
A palacsintákat a szokott módon kisütjük.
A töltelék elkészítéséhez a tojásokat keményre főzzük. Kihűtjük, apró kockákra daraboljuk.
A vöröshagymát lereszeljük, vagy nagyon apró kockákra vágjuk, és hozzákeverjük a kenőmájashoz.
A petrezselyemzöldet is felaprítjuk, és a májas krémhez keverjük.
A sajtot szintén lereszeljük, és ezt is a krémhez keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A palacsinták közepébe töltjük a májas krémet, majd szorosan, batyuszerűen felhajtjuk.
A palacsintát lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban szép pirosra sütjük.