Keress receptre vagy hozzávalóra

Harcsafilé zöldfűszeres tormakrémmel

default user icon

Hozzávalók

  • 1 csomag eisberg Fitness Mix
  • 50 dkg afrikai harcsafilé
  • 2 ek reszelt torma
  • 1 tk rozmaring
  • 1 tk majoránna
  • 1 tk petrezselyem
  • 1 tk snidling
  • 2,5 dl tejföl
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 db citrom
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • őrölt bors
  •  

Elkészítés

    1. A halat felszeleteljük sózzuk, borsozzuk. Egy gyorsforralóba beleöntjük a vizet és a bort, citromhéjat reszelünk bele, és az ízesített harcsát, fedővel letakarva, 6-8 perc alatt puhára pároljuk.
    2. A tormát és a felaprított zöldfűszereket elkeverjük néhány csepp olívaolajjal, óvatosan megsózzuk, majd hozzá kanalazzuk a tejfölt. Még kicsit több olívaolajjal még krémesebbé tehetjük.
    3. Tálaláskor a salátánkra extra szűz olívaolajat és citromlevet locsolunk. A halszeletet a saláta mellé tesszük, majd a tetejérekanalazzuk a tormakrémet.

    Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salátázz!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin