Keress receptre vagy hozzávalóra

Pácolt sült csirkecomb

default user icon

Hozzávalók

  • 8 darab alsó csirkecomb
  • 2 ek méz
  • 2 ek citromlé
  • 2 ek mustár
  • 4 ek olívaolaj
  • 1 ek gyömbér

Elkészítés

    1. A csirkecombokat megmossuk, leszárítjuk. A mézet a citromlével, az olajjal, a mustárral és frissen reszelt gyömbérrel kikeverjük, sózzuk, borsozzuk, és a combokra kenjük. 2 órát állni hagyjuk.
    2. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. A húst hőálló tálba fektetjük, és a sütőben kb. 30 percig sütjük, közben a maradék páccal gyakran kenegetjük.
    3. Tetszőleges körettel, salátával tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin