Elkészítés: A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a felkockázott sárgarépát és a feldarabolt zellergumót. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a feldarabolt paradicsomot is.
A vékony csíkokra vágott burgonyát csak akkor adjuk az alaphoz, amikor a zöldségek már félpuhára főttek. Az egészet pároljuk egy kicsit, majd felöntjük húsalaplével. Miután felforrt, belefőzzük a capellini tésztát, és meghintjük petrezselyemmel.
Csészében, reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre