Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Molnár Ferenc Caramel: hívtak már kapucsínónak és kakaónak is

default user icon
MME
Már lassan 20 éve, hogy népszerűvé vált Molnár Ferenc Caramel, a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként. Ám annak ellenére, hogy ma már egy ország ismeri a nevét, mégis a legtöbben helytelenül konferálják fel az énekest.

Kevés olyan ember él az országban, aki ne ismerné Molnár Ferenc Caramel nevét legalább hallomásból, ha a zenéit nem is ismeri. A Máté Péter-díjas magyar énekes a Csináljuk a fesztivált! című show-műsorban beszélt arról, hogy a közel 20 éves ismertség ellenére kivételes alkalomnak számít, ha helyesen konferálják fel. Művészneve valamiért a mai napig összezavarja az embereket, és ebből kifolyólag kávéra vagy kakaóra asszociálnak a legtöbb esetben, de karamellaként is szólították már színpadra.

— Az egész a tehetségkutatóból indult, amikor bejutottam a műsorba, másnap megjelent rólam életem első cikke, ebben Molnár Ferenc Kamillának neveztek. A mai napig vannak problémák, félreértések a nevemmel kapcsolatban, 99 százalékban nem Caramelként konferálnak fel. Hívtak már kapucsínónak, kakaónak, makarelnek és karamellánakidézte szavait a Blikk.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss