Elkészítés: A csirkeszárnyat megtisztítom, befűszerezem.
Egy tepsit (vagy egy kerek edényt) sütőpapírral kibélelek. A szalonnát a papírra helyezem, erre kerül majd a csirke.
A natúr joghurtot és a mézet összekeverem, a cornflakest egy tálba teszem, és kissé összetöröm.
Először a mézes joghurtban forgatom meg a csirkehúst, majd a cornflakes-ben. A tepsibe helyezett szalonnaszeletekre helyezem a húst.
A maradék mézes joghurttal leöntöm, és szórok még egy kevés cornflakes-t a tetejére.
180 fokra előmelegített sütőben közepes lángon fedő alatt megpárolom, majd a fedőt levéve ráteszem a sajtot, és aranybarnára sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre