Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Májjal töltött csirkecomb

default user icon

Hozzávalók

  • 6 db csirkecomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 dl olaj
  • 30 dkg csirkemáj
  • őrölt bors
  • morzsolt majoránna
  • kakukkfű
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 db zsemle
  • 2 db tojás
  • 1 dl sör

Elkészítés

    1. A csirkecombokat megmossuk, lecsöpögtetjük, megsózzuk, és a bőrét egy fakanál segítségével fellazítjuk. 
    2. A kis kockára vágott vöröshagymát 1/2 dl olajon megfuttatjuk, és hozzáadjuk az apróra vágott vagy ledarált májat. Megszórjuk borssal, majoránnával, kakukkfűvel, rövid ideig pároljuk, majd lehűtjük.
    3. A finomra vágott petrezselymet, a beáztatott, kinyomkodott, elmorzsolt zsemlét, a tojást a kihűlt májjal alaposan összedolgozzuk. Ezt a tölteléket a csirkecombok bőre alá töltjük.
    4. A megtöltött combokat hőálló edénybe rakjuk, aláöntjük a sört és a maradék olajat, lefedjük alufóliával, és 170 fokon 30 percig sütjük.
    5. Mikor már majdnem kész, levesszük a fóliát, és 200 fokon 10 perc alatt pirosra sütjük. Közben többször meglocsoljuk a pecsenyelevével. Sült burgonyával tálaljuk.

      Még több recept csirkecombbal >>> 

      Abbahagyhatatlan sajtos csirke >>> 

      Csirkemell és csirkecomb receptek >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin