Elkészítés: A lisztet, a tojásokat és az olajat 3 részre osztjuk, az egyikhez paradicsompürét, a másikhoz parajpürét adunk, a harmadikat fehéren hagyjuk. Sóval ízesítve gyúrt tésztát készítünk, amelyet pihentetés után vékonyra nyújtunk.
A húst ledaráljuk, kevés olajon megpirítjuk a felaprított hagymával és fokhagymával, hozzáöntjük a tejet, majd rövid idő múlva a paradicsomszószt, összeforraljuk.
A tűzálló tál aljára kevés mártást szedünk, rátesszük a piros tésztát, amire megint mástás kerül, majd fehér színű tészta következik, újabb adag mártás után pedig a zöld, és így rétegezzük tovább. A tetején mártás legyen.
200 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Aki szereti, parmezánt is használhat.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre