Elkészítés: Az összekockázott szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát. Amikor a hagyma üveges, lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk fűszerpaprikát. Kevés vízzel felöntjük, beletesszük a karikázott kolbászt és a kockára vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret. Ízesítjük sóval, borssal. Felengedjük 1.5 liter vízzel vagy csontlével, negyed óra főzés után hozzáadjuk a felkockázott burgonyát.
Készítünk egy tejfölös habarást, mellyel besűrítjük a levest. Végül finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre