Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbásszal töltött malackaraj

120 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag

Elkészítés

Elkészítés: A karajt egy keskeny pengéjű, de hosszú és éles késsel hosszában felszúrjuk. A kolbászt betöltjük a húsba. A karajon a bőrt bevagdossuk, a bevágásokba tehetünk szalonnacsíkokat. A húst befűszerezzük.

A hagymákat megtisztítjuk. A szalonnát keresztben és hosszában sűrűn bevagdossuk.

A malackarajt bőrrel felfelé tepsibe tesszük. A bőrét megkenjük hideg zsírral. Vizet öntünk alá. Mellétesszük a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat.

Sütőben először lefóliázva 160-180 fokon kb. 1-1,5 órát sütjük. Majd fólia nélkül még 30-40 percet, közben többször megkenegetjük a sörbe mártott szalonnával. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek