Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kínai édes-savanyú csirke

default user icon
1.3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 30 dkg csirkemell
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál ecet
  • 2 evőkanál porcukor
  • szójaszósz
  • liszt

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkemellet kis darabokra vágom, majd megfőzöm. A
    vöröshagymát félkarikákra vágom, kevés olajon dinsztelem. Félidőben
    hozzáadom az ecetet, és fedő alatt párolom, amíg az ecet ereje el nem
    párolog. Hozzáadom a porcukrot. Összekeverek vizet, lisztet és szójaszószt, amivel besűrítem a mártást. Ízléstől függően lehet sűrűbb, édesebb... Ha elkészült, rámerem a megfőtt csirkemellekre. Rizzsel vagy pirított tésztával tálalom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin