Elkészítés: A mustárt összekeverjük a reszelt hagymával, a zúzott fokhagymával és a törött borssal. A kenyér két végét levágjuk. Egy hosszú pengéjű éles késsel úgy fúrjuk ki a belsejét, hogy a hurka beleférjen, azonban előzőleg a fakanál segítségével belekenjük az ízesített mustárt. A hurkát is belecsúsztatjuk, majd egy hosszúkás tepsibe fektetjük a töltött kenyeret. A húslevessel néhányszor meglocsoljuk, majd megfordítva ismét megöntözzük. Ezután visszafordítjuk, alufóliával befedjük a tepsit és a töltött kenyeret az előmelegített forró sütőbe toljuk. Legalább 45 percig pároljuk, majd a tetejét levéve pirosra pirítjuk mindkét oldalát. Melegen négy darabra vágjuk, és salátával, valamint hagymás tört burgonyával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre