A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a tejet, az étolajat és a kakaóport, majd a sütőporral összekevert lisztet is. A tojásfehérjéket habbá verjük és óvatosan belekeverjük a kakaós masszába.
A túrós részhez a túrót kikeverjük a tojással, a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal, valamint a búzadarával. Egy közepes méretű tepsibe (nekem 30 × 24 cm volt) sütőpapírt teszünk és beleöntjük a kakaós masszát.
Egy kávéskanál segítségével rászórjuk „foltokban” a túrós masszát a kakaósra (elsőre lehet, hogy soknak tűnik a túrós massza, de bátran rá lehet szórni mind, mert bőven „elfér” benne).
Előmelegített sütőben lassú tűzön, 170 fokon kb. 30 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.