A piskóta elkészítéséhez a cukrot, a tojást és margarint habosra keverjük. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, majd összekeverjük. A tojásos keverékhez hozzáöntjük a tejet, aztán a sütőporos lisztet és az egészet összevegyítem. Ha ezzel elkészültünk, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát és 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük. Tűpróba után ha úgy látjuk, hogy megsült a piskóta, kivesszük a sütőből és amíg hül, elkészítjük a kétféle pudingot.
A csokimáz elkészítéséhez a cukrot, és kakaóport vízbe teszem és felforralom. Ha ez megtörtént, hozzáadom a margarint és addig főzzük, míg teljesen el nem olvad benne a margarin.
A süti összeállításához a kihűlt piskótát kockákra vágjuk, majd egy tál alját kirakjuk a kockákból. Erre kerül rá a vanília puding fele, aztán egy újabb piskótaréteg. Ezután következik a csokipuding fele, és így tovább. Végül a csokimázzal leöntjük az egészet, majd egy kanál segítségével elhúzzuk a piskótát, hogy a rétegek közé is befolyhasson a finom máz. Cukrászhabbal díszítve tálaljuk.