Holstein szelet

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók személyenként:
  • 1 nagyobb szelet sertéscomb
  • 1 tojás
  • olaj
  • bors
  • 1 szelet pirítós
  • savanyú uborka
  • szardellapaszta

Elkészítés

    Elkészítés: A hússszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és olajon mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Tükörtojásokat sütünk, majd mindegyik hússzeletre elhelyezünk egyet. Minden szelet pirítóst 4 kis kockára vágjuk, tetejére szardellepasztát nyomunk, és savanyú uborka szeletkéket teszünk. Nagyobb lapostányérban a húst a kenyérszeletkékkel és párolt zöldséggel tálaljuk.

Megjegyzés

Szardellapaszta tubusban vehető, de sós ringlivel is helyettesíthetjük.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

P Kata 9 évvel ezelőtt
A szardellapasztás pirítós nem kötelező. Helyette egy finom körettel is tálalható. :)))
Pista bácsi 10 évvel ezelőtt
A kész hússzeletek tetejére még kell tenni egy sült szalonna "kakastaréjt" (Vajk)

Hasonló Receptek

Magazin