Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Garnélarák kivivel

15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Meghámozzuk a kiviket, az egyiket összetörjük villával. A másikat vékony karikákra szeleteljük.
  2. A tejfölhöz (vagy tejszínhez) hozzáadjuk a zuzott kivit, a zöld citrom és a maradék kivi levét.
  3. Sózzuk, borsozzuk, jól kikavarjuk.
  4. Hozzáadjuk a garnéla 2/3 részét kisebb darabokra vágva, majd újból összekeverjük.
  5. Tányéron, vagy üvegkehelyben, vagy koktélos pohárban szervírozzuk: alulra a kivikarikák, tetejére a garnélás szósz kerül. A megmaradt kivikarikákkal díszítjük és a garnélával. Kissé lehűtve előételként is fogyaszthatjuk.

Megjegyzés

A rákkedvelőknek különleges csemege lehet. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss