Keress receptre vagy hozzávalóra

Fehérboros, grillezett pangasius

5/5
Fehérboros, grillezett pangasius

Hozzávalók

  • 1 szelet pangasius filé
  • citrom
  • 5 levél mángold
  • 3 db koktélparadicsom
  • 1 nagyobb fej gomba
  • 6 db kelbimbó
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 db krumpli
  • chilipaprika
  • 3 szál kakukkfű
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olíva olaj
  • fehérbor

Elkészítés

    A halfilét kettévágom, sózom, borsozom, beteszem egy grillserpenyőbe, öntök rá olívaolajat, facsarok rá citromlevet, teszek rá chilipaprikát, kakukkfüvet, s hűtőbe teszem.

    A mángoldot, a gombát szeletelem, a répát megpucolom, a krumplit karikára vágom. Egy serpenyőbe rakom a krumplit, a kelbimbókat, és a répát, s kevés olajjal sütöm, majd hozzáadom a gombát, végül a mángoldot, fűszerezem.

    Közben a halat meggrillezem, öntök rá kevés fehérbort, facsarok rá citromot, tálalom, végül a tányérra teszek egy darab halat, mellé a zöldségeket.

Megjegyzés

A pangasius egy megosztó hal. Én kedvelem. Kellően fűszerezve, sok zöldséggel egy igazi csemege.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin