Elkészítés: Az egyik tábla csokoládét kockákra törjük, és egy edénybe tesszük a cukorral és a margarinnal együtt. Gőz fölött felolvasztjuk, majd kicsit hagyjuk hűlni. Hozzákeverjük a főzőtejszínt, majd az egész tojást is. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a vaníliás cukorral és a szódabikarbónával, majd a csokoládés keverékhez dolgozzuk.
Muffinformába kanalazzuk a tészta felét, a 2. tábla csokit felkockázva belenyomkodjuk, végül betakarjuk tésztamasszával.
Előmelegített sütőben, közepes lángon 20 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, csokimázzal bevonhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre