Keress receptre vagy hozzávalóra

Édesköményes-paradicsomos spagetti

Hozzávalók

  • 1 fej hagyma
  • 1/2 db édeskömény
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 db paradicsom
  • 5 dkg vaj
  • bors
  • 2-3 csipet cukor
  • 1 kk oregánó
  • 1/4 kk bazsalikom
  • 1/4 kk rozmaring
  • 0,5 dl paradicsomlé
  • 0,5 dl tejszín
  • 25 dkg spagetti

Elkészítés

    1. Az apróra vágott édesköményt, hagymát és fokhagymát kevés vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, majd felöntjük egy kevés vízzel. Ízlés szerint sóval, borssal, kevés cukorral, oregánóval, bazsalikommal és rozmaringgal ízesítjük.
    2. Miután a paradicsom kissé megfonnyadt, levet eresztett, hozzáöntük még egy kis paradicsomlevet vagy 1-2 evőkanál paradicsompürét, majd a tejszínt. Néhány percig forraljuk még, majd a lobogó, sós vízben megfőzött spagettival tálaljuk. 

Megjegyzés

A recept a www.izutazas.blogspot.hu blogomon is megjelent más receptek mellett.

Torpilla1987
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin