Elkészítés: A 8 tojássárgáját, 20 dkg porcukrot, 1 csomag vaníliás cukrot, a reszelt narancshéjat habosra keverjük. Ezután 10 dkg olvasztott margarint adunk hozzá, és tovább keverjük. 2 evőkanál kakaót és 2 evőkanál rumot vagy aromát adunk még hozzá, és tovább kevegetjük.
A 8 tojás fehérjéből habot verünk, amit óvatosan a masszához adunk. Végül 20 dkg darált diót keverünk hozzá.
Kikent vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a simára kevert masszát. Előmelegített sütőben néhány percig nagy lángon sütjük, majd csökkentjük a
hőmérsékletet, és további 30 percig sütjük. A süteményi a tepsiben hagyjuk kihűlni.
A tetejére narancs- vagy sárgabarackízt kenünk, és csokimázzal vonjuk be.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre