A megmosott, leszárított csirkemellfilét kb. 4 cm-es darabokra vágjuk. A páchoz az édes-csípős csiliszószt egy tálban összekeverjük az ötfűszer-keverékkel. Beleforgatjuk a húsdarabokat, és állni hagyjuk 10 percig.
Közben a megmosott spárgát a sípok alsó harmadán meghámozzuk, és a fás alsó végek eltávolítása után ferdén kb. 3 cm-es darabokra vágjuk.
Wokban vagy serpenyőben felhevítünk 1 1/2 ek olajat, és rádobjuk a bepácolt húsdarabokat. Erős tűzön körbepirítjuk 5 perc alatt, majd megsózzuk és közepes tűzön, időnként átforgatva tovább sütjük kb. 7 percig. Ezután kivesszük.
A serpenyőben visszamaradt zsiradékot a maradék olajjal együtt felhevítjük, és közepes tűzön sütjük rajta a spárgát kb. 4 percig. Megszórjuk a szezámaggal, kissé megpirítjuk, majd az édes-savanyú szósszal és némi sóval ízesítjük. Végül összemelegítjük a húsdarabokkal, és lecsipkedett korianderlevelekkel díszítve tálaljuk. Egyszerű párolt rizs illik hozzá.