Elkészítés: A csirkemelleket csíkokra vágjuk, sóval, borssal beszórjuk. A hagymát vastagabb karikákra vágjuk. Kevés olajat forrósítunk, a húsokat hirtelen megsütjük benne, majd egy vajjal kikent tűzálló tálba öntjük.
Egy másik edényben a vajat felhevítjük, és megdinszteljük benne a hagymát. A tűzről levéve hozzákeverjük a tejfölt, sóval, borssal és mustárral ízesítjük, majd belekeverjük a reszelt sajtot. Ezt a mártást szétkenjük a csirkemell tetején. A tálat lefedve, forró sütőbe toljuk 20-25 percre, majd tetejét levéve szép pirosra sütjük.
Főtt tészta vagy párolt rizs körettel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre