Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Címke: interjú

Cikkek

Érdekességek

Az otthonsütés nagykövete: Szabi, a pék

Szabi, a pék neve eddig sem volt ismeretlen a sütni szeretők táborában. Az elmúlt másfél hónapban azonban megsokszorozódott követőinek száma, miután egy országos kovász forradalmat indított. ...

0

Érdekességek

"Meglepődtem, mikor autogramot kértek tőlem" - exkluzív interjú a Bocuse d’Or második helyezettjével

Amikor a hazai Bocuse d’Or döntőjébe olyan éttermekből érkeznek a versenytársak, mint a Caviar & Bull Budapest, az Alabárdos vagy a Michelin-csillagos Costes és Babel, akkor nem sokan fogadnának nagy pénzben egy vidéki wellness hotel séfjére. Már csak ezért sem túlzás szenzációsnak nevezni Kelemen Roland szereplését. ...

0

Érdekességek

Krausz Gábor: A konyhában az van, amit én mondok

Nemrégiben véget ért a Séfek Séfe 2. szériájának válogatója, kialakultak Wolf András, Krausz Gábor és Vomberg Frigyes csapatai. Nem volt könnyű dolga a séfeknek, hiszen megannyi jó versenyző közül kellett kiválasztaniuk azokat, akik az elkövetkezendő hetekben alkalmasak lehetnek arra, hogy leküzdjék a rájuk váró kihívásokat. ...

0

Érdekességek

Sass Dani elárulta, milyen Ábel Anitával dolgozni

Március 25-én kezdetét vette az ország nagy sütiversenye, az Ide Süss. A Viasat3 képernyőjén futó műsorban amatőr cukrászok és műkedvelő tortafenoménok versenyeznek. Az izgalmas versenyt az első két évadhoz hasonlóan Sass Dani vezeti, ezúttal Ábel Anitával. ...

0

Érdekességek

Így táplálkozik egy sztárséf! Étrendjéről mesélt Giada de Laurentiies

Giada de Laurentiies közel 15 év óta látható a tévéképernyőn. Eleinte a nézők nem hitték el, hogy nem egy “séfnek álcázott” modellt alkalmazott a tévétársaság, de hamar egyértelművé vált, hogy a konyhai technikákban, gasztronómiában jártas profiról van szó. ...

0

Desszert

"Szörnyen édesszájú vagyok, ezért kezdtem sütni" - interjú Márk Szonja cukrásszal

Újságíróból gasztroblogger, cukrász és cukrászdatulajdonos - Márk Szonja nehéz döntések sora után végre elmondhatja magáról: mára azzal foglalkozik, ami régóta a valódi szenvedélye. Az Édesem cukrászda megálmodójával beszélgettünk, akinek hamarosan saját rovata indul a Mindmegettén. ...

0

Globalista Konyha

Érdekességek

"Otthon a barátnőm terepe a konyha" - interjú a Globalista Konyha sztárséf vendégével

Interjú Loic Villeminnel, a Michelin-csillagos Toya étterem séfjével, aki jövő szerdán és csütörtökön Budapesten mutatja be fantasztikus tudását a Globalista Konyha rendezvényén, a La Perle Noire étteremben. ...

0

Ajánló

Hajnalban főz komplett menüket az öttusázó palacsintakirálynő

Huszonkét évesen ő ad főzési tippeket a nagymamájának, akár hajnali kettőkor is összedob egy teljes menüsort, és csodálja azokat, akik képesek betartani a diétákat, ő ugyanis ennél jobban szereti a hasát. Földházi Zsófia Európa-bajnok öttusázóval beszélgettünk, aki a világbajnokságokon is sorra nyeri az érmeket, és akinek szurkolhatunk jövőre Rióban. ...

0