Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Séfek séfe nyertese elárulta, van-e párja

A Séfek séfe idei évadában végre egy nő állhatott a dobogó legfelső fokára. Pereszlényi Alexandra kitartásával és a céltudatos hozzáállásával bebizonyította az egész országnak, hogy helye van a legkiválóbb séfek között.

Pereszlényi Alexandra, a Séfek séfe, vagyis a TV2 főzőműsorának nyertese már egészen fiatal korától rendkívül tudatosan készült a pályára. A családban senki nem dolgozik a vendéglátóiparban, az ő álma mégis ez lett. Mindkét nagymamája ügyesen forgatta a fakanalat – tőlük leste el a főzés alapjait, majd az iskolában és neves éttermekben építette fokról fokra a karrierjét. A műsor után komoly elképzelései vannak a jövőre nézve.

– Ami számomra a pénznyereménynél is fontosabb, a csúcs, az a kéthetes franciaországi továbbképzés. A fődíjból szeretnék venni egy új autót, illetve a családnak is megígértem egy-két dolgot, amit mindenképpen teljesíteni akarok. A jövőben pedig nagyon szeretnék nyitni a média irányába, főzős műsorokban részt venni. További terveim között szerepel egy szakácskönyv kiadása, amelyen már javában dolgozom. Ám a legnagyobb álmom egy saját étterem megnyitása – mesélte Alexandra.

A Séfek séfe győztesét a szülei is támogatták

A műsor alatt többen utaltak arra, hogy a fiatal nő bizonyára nincs túl jó kapcsolatban a szüleivel, ha úgy érzi, hogy egy esetleges kieséssel csalódást okoz a családjának.

– Mindenképpen szeretném megcáfolni azt a pletykát, hogy rossz viszonyban lennék a szüleimmel! Jó nevelést kaptam tőlük, mindenben támogattak. Ha bármire szükségem volt az életben, rögtön a segítségemre siettek; jobb anyát és apát nem is kívánhatnék magamnak! Általános iskolás koromban, amikor eldöntöttem, hogy szakács szeretnék lenni, ők felkészítettek a szakma esetleges nehézségeire, arra, hogy gyakran nincs szabad hétvége, ünnepnap, sőt délután öt órakor sem léphetek ki a munkahelyem ajtaján azzal, hogy vége a napnak, de mindig is mellettem álltak a döntéseimben – szögezte le a séf.

"Sokan kerestek fel ismerkedési szándékkal”

Nyilvánvalóan a férfiaknak is feltűnt, hogy Pereszlényi Alexandra, az újdonsült nyertes nemcsak főzni tud, de kifejezetten csinos is.

– Már a műsor alatt is sokan megkerestek ismerkedési szándékkal, bár a közösségi oldalamon kiírtam, hogy párkapcsolatban élek. Nagyjából két hónapja vagyunk együtt a párommal, aki mindenben támogat. Szerencsére rajta és a családomon kívül még legalább tíz embert fel tudok sorolni az életemben, akik jóban és rosszban mellettem állnak.

Az e heti hot! magazinban interjút találsz Facundo Arana színésszel, a Vad angyal sztárjával, akit agresszív viselkedéssel vádolt meg egy színésznő, de a Dancing with the Stars első kiesője, Andrei Mangra is beszél Rubint Rékával való kapcsolatáról, ahogy Marics Peti is megszólal Tóth Andihoz fűződő szerelméről. A hot! magazint szerdától keresd az újságárusoknál!

Olvasd el a Séfek séfe zsűritagjaival készült interjúkat is:

Ezek is érdekelhetnek

Friss