Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Borzas csirkecomb

default user icon

Hozzávalók

  • 4 dl natúr joghurt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 8 db csirke-alsócomb
  • bors
  • kukoricapehely
  • étolaj

Elkészítés

    1. A joghurtot egy edénybe öntjük, és belenyomjuk a fokhagymát. A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, hogy jobban tapadjon rá a joghurt, majd enyhén besózzuk, ízlés szerint borsozzuk, végül a joghurtos pácba rakjuk, és lefedve egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
    2. A kukoricapelyhet összetörjük, majd átrakjuk a tört kukoricapehelybe, és jól rányomkodjuk, hogy lehetőleg mindenhol takarja.
    3. Egy tepsire sütőpapírt teszünk, oda sorakoztatjuk a bundázott csirkecombokat. Kevés olajjal megspricceljük vagy megcsepegtetjük, és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. 35-40 perc alatt szépen megsülnek.
    4. A hús omlós lesz, a bundája pedig finom ropogós. Petrezselymes, snidlinges párolt rizzsel vagy sült burgonyával tálaljuk. Joghurtos, szegedi fűszerpaprikás-snidlinges dresszinget kínálhatunk mellé.

    MÁTRAI BORZASKA (ALAPRECEPT)>>> 

    BORZAS SAJTOS-TEJÖLÖS POGÁCSA>>> 

    BORZAS HAGYMAKARIKA JOGHURTOS-UBORKÁS MÁRTOGATÓSSAL>>> 

Hirdetes
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetes

Hasonló Receptek

Magazin

Hirdetes
Hirdetes