Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött csirke kicsit másképp

120 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül sózzuk, fűszerezzük.

A tojásokat megfőzzük. A sajtot lereszeljük vagy a baconnal együtt kis kockákra vágjuk. A hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk.

A bacont kipirítjuk, megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a petrezselymet, a leszűrt kukoricát, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Belekeverjük a sajtot, a kockákra vágott főtt tojást és a kinyomkodott zsemléket.

A tölteléket a csirke hasüregébe töltjük. A nyílást összetűzzük vagy bevarrjuk. A csirkét sütőzacskóba tesszük, és előmelegített sütőben kb. 1,5 óra alatt szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek