Elkészítés: A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül sózzuk, fűszerezzük.
A tojásokat megfőzzük. A sajtot lereszeljük vagy a baconnal együtt kis kockákra vágjuk. A hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk.
A bacont kipirítjuk, megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a petrezselymet, a leszűrt kukoricát, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Belekeverjük a sajtot, a kockákra vágott főtt tojást és a kinyomkodott zsemléket.
A tölteléket a csirke hasüregébe töltjük. A nyílást összetűzzük vagy bevarrjuk. A csirkét sütőzacskóba tesszük, és előmelegített sütőben kb. 1,5 óra alatt szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre