Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk.
A krémhez 10 dkg kristálycukrot 1 csomag háztartási zselatinnal, 2 csomag vaníliás pudingporral és 2 dl tejjel összekeverünk. Kicsit várunk, míg jól összeáll, majd hozzáöntünk 3 dl tejet. Jól felforraljuk, majd levesszük a tűzről.
A tojásfehérjét felverjük 10 dkg cukorral, és még forrón belekeverjük a pudingba. A piskótát félbevágjuk. A krémmel megkenjük az egyik tésztalapot, a krém tetejére simítjuk a habfixálóval felvert tejszínt, majd befedjük a másik piskótalappal.
Másnap forró késsel szeleteljük. A tetejét tálaláskor megszórjuk porcukorral.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre