Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
DÖMÖTÖR VIOLA
Cikk
Török Zsuzsa
Hívhatod tócsninak, rösztinek vagy lepcsánkának, a lényegen nem változtat: így is, úgy is finomak, egyszerűen elkészíthetők, és mindnek reszelt krumpli az alapja.
Hegedűs Kriszta
MME
Tócsni, macok, lapcsánka, lepcsánka, bodag, pacsni, dödölle... Főleg krumpliból készül, de isteni tócsnikat varázsolhatunk a nyár zöldségeiből is, amiket kedvünkre fűszerezhetünk friss, kerti zöldfűszerekkel. Íme 11 szuper, gyors és laktató tócsni ebédre vagy vacsorára, ami még a gyerekek kedvence is lehet. Garantált, hogy pont olyan gyorsan elfogynak, mint amilyen gyorsan elkészülnek!
Palma Pechy
Videó
Ha gyors és laktató, de lehetőleg meleg vacsora kell a családnak, akkor a tócsni tökéletes megoldás: a szezonális zöldségfelhozataltól és ízlésünktől függ, milyen variációban készítjük el. Ez itt egy sajtos-édesburgonyás változat, amit az édeskésebb ízvilág kedvelőinek ajánlunk, szeretettel!
Valami újat szerettem volna a savanyú káposztával kezdeni. Eszembe jutott, hogy gyerekkoromban nagyon szerettem a káposztás lángost. Nem lángos lett a vége, de isteni volt!
Era
A nyár szuperzöldsége, a cukkini, nem véletlenül ilyen népszerű: vitathatatlanul az egyik legsokoldalúbban felhasználható tökféle. Ennek ellenére, elképzelhető, hogy a gyerekek kevésbé lelkesen fogyasztják, elsősorban zöld színe miatt - ám, ha ilyen tócsnit (lepcsánkát, lapcsákát) készítesz belőle, garantált, hogy pont olyan gyorsan elfogy, mint amilyen gyorsan elkészült!
PATAKY KRISZTINA
Rózsa Éva
KOCSIS BÁLINT
KISS NOÉMI
Szekeres Lajosné Klári