Keress receptre vagy hozzávalóra

Zöldséges zöldborsóleves II.

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg friss zöldborsó
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • vaj
  • húsleveskocka
  • liszt
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt feketebors
  • chilipaprika
  • tej
  • tejszín
  • tojás

Elkészítés

    Elkészítés: A vajon megdinsztelem a hagymát, a végén hozzáadom az apróra vágott fokhagymát, megfuttatom a zöldségeket, majd beleteszem a borsót is. Teszek hozzá egy kevés lisztet, megszórom paprikával, s felengedem vízzel. Adok hozzá húsleveskockát, borsot, apróra vágott petrezselymet, chilipaprikát. Amikor már majdnem kész, galuskát szaggatok bele, majd öntök bele egy kevés tejet és tejszínt, felforralom, s máris tálalható.

Megjegyzés

Aki akar, tehet bele cukrot is, én ezt inkább kihagyom.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin