Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szépek és vidámak: fantasztikus Vilmos herceg és Katalin hercegné karácsonyi üdvözlőlapja

default user icon
MME
Alig vártuk, hogy a tavalyi év jókedvű, sportos karácsonyi üdvözlőlapja után idén milyen fotóval örvendeztet meg minket a walesi hercegi pár. Vilmos és Katalin nem okozott csalódást: még a királyi családért kevésbé lelkesedők is elismeréssel szólnak a fekete-fehér, mégis modern családi fotóról.

Folytatva a hagyományokat a walesi hercegi pár idén is kiválasztott egy családi fotót, amit karácsonyi üdvözlőlapként használnak az ünnepi időszakban. Tavaly egy olyan képpel kápráztatták el a rajongókat, amin kéz a kézben sétálnak a három gyermekükkel, Lajossal, Saroltával és a kis Lajossal. Mindhárman farmert viseltek, és jókedvűek, felszabadultak voltak.

Idén sem okoztak csalódást azoknak, akik bennük látják a monarchia megújulását és jövőjét: egy igazán 21. századi, modern, vagány fotót választottak:

 

A rajongók szerint magával ragadó, elegáns és mégis nagyon laza a fekete-fehér családi portré, amely arról árulkodik, hogy a trónörökös Katalinnal az oldalán egy sokkal kevésbbé merev, felszabadult családi élet mellett kötelezte el magát. 

(Borítókép: Northfoto)

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek