Elkészítés: A zöldségeket sós vízben megfőzzük, a burgonyát is apró kockára vágjuk, és pár perccel később a zöldségek mellé tesszük főni.
Egy edényben összekeverjük a tejfölt, mustárt, majonézt és az ízesítő hozzávalókat, majd beleszórjuk a kockára vágott almát és uborkát majd végül a leszűrt, lehűtött főtt zöldségeket.
A sonkatekercsekhez a túrót áttörjük burgonyanyomón, majd összekeverjük az ecetes reszelt tormával és a tejföllel, utána sózzuk, ha szükséges. Kiskanállal a sonkaszeleteket megtöltjük, összehajtjuk, és egymás mellé helyezzük egy tálon, amibe a franciasalátát előtte belesimítottuk.
A megmaradó tormakrémet egy kinyomóba töltjük, és a sonkaszéleket feldíszítjük. Paradicsomszeletekkel kirakjuk, majd egy kevés aszpikkal átkenjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre