Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Töltött finomságok

Vendégeket vársz és nincs sok időd sütni-főzni? Vegyél két adag fagyasztott leveles tésztát, készíts gyorsan 2-3 féle tölteléket, és csomagold be őket ötletesen! Meglátod, az apró, ropogós háromszögek, holdak, batyúk és kiflik le fogják nyűgözni az egész társaságot!

Háziasszonyok visszatérő rémálma az a pillanat, amikor kedvesük a munkából hazaérve azzal áll eléjük: "Édesem, áthívtam a fiúkat estére. Gondolom, párosan érkeznek, kérlek, üss össze gyorsan valamit". Ilyenkor persze hirtelen azt sem tudjuk hova kapjunk. A vacsora túlzás lenne ennyi embernek, sós mogyoróval és ropival mégsem kínálhatjuk őket, és néhány óra múlva mindenki itt van!

Javaslatunk a következő: küldd le gyorsan a kedvesedet a közértbe 2-3 csomag mirelit leveles tésztáért, és gyorsan állj neki a töltelékek elkészítésének. Nézz körül a fagyasztóban, szinte minden alapanyagot fel lehet használni!

Töltött finomságok készítése lépésről lépésre >>>

Receptek >>>

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Hozzászólások

KisCsingiling
Örültem ezeknek a recepteknek, én a leveles tésztából így csináltam eddig a vendégváró falatokat: Leveles tésztát kinyújtom, kis négyzeteket vágok belőle. A négyzetekre rakok feltétet, ami abból áll, hogy megdinsztelek vöröshagymát, ebbe megy apróra vágott paradicsom, azután csemegekukorica, apróra vágott cukkini (néha a kukorica helyett borsó vagy mellé még szója), besózom, megszórom jó alaposan sültkrumpli fűszerkeverékkel, összerotyogtatom. Ráteszem a négyzetekre, végül a feltét tetejére megy füstölt sajt, be a sütőbe, amíg megsül a tészta, rápirul szépen a sajt. Isteni finom!

Magazin