Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tengeri halszelet tejszínes gombamártással

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg hal
  • 15 dkg gomba
  • 2 dl tejszín
  • 8 dkg vaj
  • 2 dkg vöröshagyma
  • bors
  • liszt
  • fehérbor

Elkészítés

    Elkészítés: A halszeleteket megsózzuk, kivajazott edényben 1 dl borral meglocsolva pároljuk.

    A gombát megmossuk, és vékonyan felszeletelve a finomra vágott hagymával megpirítjuk. Amikor a levét elpárologta, megborsozzuk, hozzáöntjük a hal párolólevét, valamint a liszttel elkevert tejszínt.

    Jól felforraljuk, azután a halszeletekre öntve tálaljuk, külön adunk hozzá sós vízben főtt petrezselymes burgonyát.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin