Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos raguleves

MME MME
9 4/5
45 perc
mester
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A húst apró kockákra vágjuk, a póréhagymát felaprítjuk. Lábasban megolvasztjuk a vajat, és megpároljuk rajta a pórét. Hozzáadjuk a húst, megsózzuk, megborsozzuk, és fehéredésig pirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott sárga- és fehérrépát, valamint karalábét, és további 2 percig pirítjuk. Ezután felöntjük 8 dl vízzel, és ízlés szerint sóval, továbbá a tárkonnyal ízesítjük.
  3. 25 perc főzés után beleforgatjuk a megtisztított borsót, majd további 5 perc főzés után hozzáöntjük a tejszínt, és forralunk rajta egyet. A tűzről levéve belecsöpögtetjük a citromlevet, és megszórjuk a felaprított petrezselyemmel.

MEGFIZETHETŐ, LAKTATÓ ÉS GYORS! TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVES - VIDEÓ >>>

TÁRKONYOS RECEPTEK EGY HELYEN A RAGULEVESTŐL A TOKÁNYIG >>> 

9 LAKTATÓ RAGULEVES, AMI UTÁN NEM KELL MÁSODIK! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss