Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szív alakú ételötletek Valentin-napra, vagy amikorra csak szeretnéd

Újra itt a Valentin-nap! Ha szeretnél valamivel kedveskedni a szerelmednek, vagy a szeretteidnek, akkor ezeket az egyszerű, de nagyszerű ötleteket imádni fogod. Sőt, a következő tippekben az a jó, hogy nem csak ezen a napon hasznosíthatod őket.

A legnagyobb örömöt a kis kedveskedések, apró meglepetések okozzák. Nem feltétlenül kell súlyos költségekbe vágnod magad, hogy boldoggá tedd a párod, hiszen akár ezek az egyszerű ételdíszítések is remek meglepetésül szolgálhatnak például reggelire vagy uzsonnára is.

Higgyétek el, ezek az apró gesztusok is garantáltan mosolyt csalnak majd a kedvesed vagy a családtagjaid arcára. Egyébként később magadnak is elkészítheted valamelyiket, hiszen ki mondta, hogy önmagadat nem ajándékozhatod meg?!

Különösebb kézügyességre, vagy különleges eszközökre sincs szükséged ahhoz, hogy látványos szívet formázz az ételekből. Csak egy éles kés és fogpiszkáló kell hozzá, plusz némelyik ötlethez szív alakú szaggatóforma.

Talán nem is gondolnád, hogy félbevágva milyen egyszerűen alakítható a koktélparadicsom, vagy a narancs. A fogpiszkáló, amivel rögzíteni lehet, pont beleillik a képbe, hiszen úgy néz ki, mintha Ámor nyila találta volna telibe. 

NASSOLNÁL? 3 TIPP, HOGY LEGYŰRD A VÁGYAT - ÉS 10 DIÉTÁS NASS, HA NEM SIKERÜLNE! >>> 

10 TUTI DESSZERT, AMIT BETOLHATSZ EGY JÓ BABLEVES UTÁN >>> 

EZ A 18 LEGINKÁBB FÜGGŐSÉGET OKOZÓ ÉLELMISZER >>> 

Ezek is érdekelhetnek