Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült kacsaszárnytő zöldségágyon, petrezselymes krumplival

75 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. A kacsaszárnytőket ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, mézzel meglocsoljuk. A zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk. A krumplikat megmossuk, és feltesszük főni. 
  2. Egy tepsit kacsazsírral kikenünk, ráfektetjük a zöldségeket, erre a kacsaszárnytő darabokat, majd ezekere is teszünk egy kevés zsírt. Az egészet a 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 60 percig sütjük.
  3. Tálaláskor a kacsaszárnytő mellé a grillezett zöldségeket és a petrezselyemmel szórt, puhára főtt krumplit kínáljuk. 

Megjegyzés

Egy egyszerű tepsis étel. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek