Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-spenótos fusilli

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A parajpürét kiolvasztjuk, előző nap este egy edényben a hűtőbe tettem és kiolvadt. A sonkát és sajtot kisebb kockákra vágjuk.

A tésztát forró, lobogó, sós vízben kifőzzük,,félretesszük.

Olajon a sonkát egy kicsit megpirítjuk. Rátesszük a parajpürét, kevergetjük, megfőzzük. Hozzáadjuk a kockákra vágott füstölt sajtot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, a fokhagymát ráreszeljük. A tejszínt 1 evőkanál liszttel kikeverjük, és a spenótot besűrítjük, összeforraljuk.

A kész mártást a tésztával tálaljuk.

Megjegyzés

Nagyon finom, gyors egytálétel. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss