Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás kínaikel-saláta

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A sonkás kínaikel-saláta elkészítéséhez első lépésként vékony csíkokra vágjuk az érlelt sonkát. 
  2. Egy serpenyőben kevés zsiradékon lepirítjuk a sonkát. A kínai kelt összevágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk és az egészet egy nagy tálba tesszük.
  3. Hozzáadjuk a joghurtot, ráöntjük az olívaolajat, a fehérborecetet. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, a barna cukorral és a sóval. 
  4. Végül a lepirított sonkát hozzáadjuk a salátához és az egészet összekeverjük. Tálalásig hűtőbe tesszük. 
  5. A sonkás kínaikel-saláta kiváló köret sült, vagy grillezett húsok mellé.

 

 

Ezek is érdekelhetnek