Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-olajbogyós hústekercs

MME MME
120 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, és mindkét oldalát besózzuk. Ráhelyezzük a sajtcsíkot és pár darab olajbogyót, majd felcsavarjuk. Margarinnal jól kikent tepsibe szorosan egymás mellé tesszük a tekercseket, megszórjuk a fűszerekkel, és kb. 1 dl vizet öntünk alá. Tetejére olajbogyót szórunk. Fóliával lefedjük, és közepes lángon másfél órát pároljuk. Majd a fóliát levéve reszelt sajttal megszórjuk, és szép pirosra sütjük.

Megjegyzés

Én sárgarépás krumplipürével tálaltam, de bármilyen köret illik hozzá. - MME

Ezek is érdekelhetnek