Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pásztói pecsenye

default user icon
2 3.3/5

Hozzávalók

  • 4 szelet sertéskaraj,
  • 1 tojás,
  • 40 dkg burgonya,
  • 10 dkg liszt,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • olaj,
  • só,
  • bors

Elkészítés

    A meghámozott burgonyát lereszeljük, a keletkezett nedvességet kifacsarjuk. Összegyúrjuk a tojással, és annyi liszttel, hogy galuskasűrűségű tésztát kapjunk. A burgonyás tésztát sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük. A húst vékonyra kiveregetjük, besózzuk és belemártjuk a bundába. Bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük. A felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük. A pásztói pecsenyét friss, vegyes salátával kínáljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

schzsu
Ezt én "Nyitrai finom falatok" néven ismerem, annyi különbséggel, hogy nem keverem össze a lisztet, tojást, krumplit, hanem mint a rántotthúsnál külön-külön panírozom. Prézli helyett van a reszelt krumpli.
Papamaci 1969
Hát nekem nagyon nem akart rátapadni a tészta a húsra.

Hasonló Receptek

Magazin