Paradicsomos csiga

Hozzávalók

  • Hozzávalók (kb. 12 darabhoz):
  • 200 g olajban eltett aszalt paradicsom
  • 3 ág rozmaring
  • 270 g konyhakész leveles tészta
  • 250 g edami sajt
  • 1 csipet bors
  • 1 ek vaj a tepsi kikenéséhez

Elkészítés

    1.

    Az aszalt paradicsomot alaposan csepegtessük le, majd aprítsuk fel. Csipkedjük le a megmosott, megszárogatott rozmaring leveleit, és vágjuk durvára.

    2.

    Tekerjük ki a tésztát, rendezzük el rajta a felszeletelt sajtot, és osszuk el rajta az aszalt paradicsomot, valamint a rozmaringot. Tekerjük fel a tésztát az egyik hosszanti oldalánál fogva, azután vágjuk fel ujjnyi vastag szeletekre.

    3.

    Rendezzük el a csigákat egy kivajazott tepsiben, és süssük aranyszínűre a 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt. 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin