Elkészítés: 1.) A hagymát felkockázzuk, kevés olajon üvegesre dinszteljük, majd rátesszük a kockára vágott húst, fehéredésig sütjük, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd felöntjük vízzel, és kuktában puhára főzzük.
2.) Ha kész a hús, mellé tesszük (fedő nélkül) a felkockázott burgonyát és a zöldbabot, majd az egészet puhára főzzük.
3.) Végül megszórjuk friss kaporral, és belehabarunk 1 nagy pohár tejföllel. (Én mindig először egy kis bögrében kavarom össze a tejfölt 2 merőkanál levessel, és csak eztán öntöm a nagy fazékba, így nem ugrik össze.) Azonnal tálaljuk, gyerekeknek kenyeret adhatunk hozzá, szeretnek tunkolni... :-))
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre