Paleo fasírt

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg darált hús
  • 1 db tojás
  • 2 csipetnyi só
  • 1 szál vágott petrezselyem vagy
  • 1 szál vágott zellerzöld
  • 3 dl extra szűz olívaolaj

Elkészítés

    1.

    A húst, a tojást, a sót és a zöldet összegyúrjuk, és félökölnyi gombócokat formázunk belőle.

    2.

    Feltesszük egy öblösebb lábasban a zsiradékot melegedni, majd közepes-lassú tűzön megsütjük benne a fasírtokat úgy, hogy többször átforgatjuk őket a zsiradékban.

    3.

    A kivételnél papírtörlővel bélelt edényben csepegtetjük le a fölösleges zsiradékot.

Megjegyzés

G.Szabó Klára: Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve – Gyakorlati tanácsok kezdő palósoknak, SpringMed Kiadó Kft.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin