Keress receptre vagy hozzávalóra

Mogyorós-csokis pohárkrém

Hozzávalók

  • 17,5 dkg mogyorós csokoládékrém
  • 25 dkg tejföl
  • 1 ek instant kávé
  • 1 ek keserű kakaópor
  • 1 dl habtejszín
  • 2 ek mogyoróbél (hántolt)
  • 1 db kisebb alma
  • 1-2 ek citromlé

Elkészítés

    1. A csokikrémet simára keverjük a tejföllel, az instant kávéval és a kakaóporral. Ezután beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínt, valamint egy kevés kivételével a durvára vágott mogyorót.
    2. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk, majd felkockázzuk a húsát, és meglocsoljuk a citromlével.
    3. A csokis krémet 4 db üvegpohárba kanalazzuk, és ráhalmozzuk az almakockákat és a félretett mogyorót.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin